Аз днес, събрах немалко сили,
с Московска водка се напих.
За родните… путинофили
надрасках този кратък стих:
Вперьод другари - мои братя!
Към бункерите ми в Урал.
Събирайте си чукалата,
чували рубли съм събрал!
От там ще можем - в Еритрея
с модерен Ил да полетим.
Дори и в Северна Корея
при моя пръв приятел - Ким!
Ще бъдем вместе с Лукашенко,
Шойгу, Мадуро и Лавров.
Куп стюардеси - манекенки
ще ни обслужват със любов!
Очаквам ви - Ваш дядя Вова!
Носете си храна за път.
Не хвърляйте назад подкова.
Отиваме във Райски кът!
Юри
Йовев
Март
2022 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени