15.12.2008 г., 6:37 ч.

На Рождество Христово 

  Поезия » Друга
851 0 20
 На Рождество Христово 

 

 

Днес е Рождество Христово.

Моля се за Благослов.

Бог се ражда и отново

връща вярата ми в чудеса.

 

Три свещички ще запаля,

две за вас, една за мен,

до Света Мария ще отправя

този обичен сонет.

 

Нека в къщите да има

много здраве и късмет.

Нека всеки да успява,

с доброта да е обзет.

 

Да сме живи, да сме здрави,

нека не живеем в стрес.

Хайде, чашите пълнете,

с мен да пиете на екс!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??