3.09.2007 г., 9:42 ч.

На себе си прости! 

  Поезия
818 0 1
Вярвах, обичах, мечтах...
сега страдам, обвита във страх.
Болка жестока в мене ехти
след твоите думи,
не очаквай да кажа "Простих".
Прости на себе си ти,
не очаквай да видиш прошка в мойте очи,
от сълзи пресъхнали,
безчувствени, студени очи.
Върви! Прошка за себе си намери,
остави ме далеч от твойте мечти.
Място в тях нямам отдавна,
предаде ме... Остави ме сега!
Но позволи ми, нека отгатна,
разкайваш се сега може би,
оо... сантименталностите остави настрана.
Продължавай напред,
но не лъжи в любовта!

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Горе главата, Дани!
    Поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??