31.10.2012 г., 15:23 ч.

На село 

  Поезия » За деца
490 0 2

                            Колко ми е мило, колко ми е драго,
                            че съм на гости при баба и дядо!


                            Има тука пиленца,
                            сладички мъниченца!


                            Има и писани,
                            бели и кафяви.


                            Малкото прасенце
                            с розовко носленце.


                            Грух-грух грух грухти,
                            а пък кравата мучи! 


                            Ето, идва  времето
                            да си тръгвам от селото.


                            Колко ми беше мило, колко ми беше драго,
                            че ходих при баба и дядо! 

 

 

© Цветозара Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??