18.12.2008 г., 13:03 ч.

На селската седянка 

  Поезия » Хумористична
946 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

16.12.2008

 

Спретнахме в селото една седянка,

момци и моми – всеки се довлече,

а най-подир дойде Иванка -

облечена, гримирана, със шарено елече.

 

Щом я видя Стоянчо, млада аджамия,

кат’ рипна, като скочи – право на хорото

и на Иванка като почна да намига,

чак ечемик взе че му излезе на окото.

 

Иванка, пък обаче, не пристана на Стуеня,

нал’ опитна била, момците знае,

а пък и силиконску злату крие в сутиеня,

как тъй Стуенчу аджамия да пристане?

 

Ни знай Стуеня как да пипа

Ивана под полата, густо да й стане,

ни от фелацио Стоян отбира,

да опустей таз млада аджамия.

 

Най взе подир Иванка, че подхвана

Стоила, дето всичко може, знае.

Той нея длъжен не остана,

набързо взе у тях Ивана да й „бае”!

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Развесели ме!
    На места обаче се губи ритъма!
    Може би съмвсем малко може да се коригира.
    Като изключим това, доста се посмях
Предложения
: ??:??