Мило шарено човече,
Благодаря!!!
Задето правиш мойта вечер
по-цветна, по-щастлива, по-добра!
Ти разтопяваш
дълбоко вгнездената във душата ми тъга
със заразяваща усмивка.
Така заспивам аз спокойна с мисълта,
че никога не съм сама.
И в този свят на мъст, жестокост, суета,
обгръщаш ме във ярка светлина
и пазиш ме по дивата пътека към върха,
за да намеря мойта малка истина,
за да подредя
моята единствена съдба.
© Славея Гарова Всички права запазени