2.03.2008 г., 18:56 ч.

На шега 

  Поезия » Любовна
620 0 5
Копнеех силно... само да те гушна,
да ме целунеш... просто, ей така,
небрежно просто тъй да ме погалиш,
и молех се да сбъдна таз мечта...
Поисках на шега да ме обичаш,
то, всичко беше просто на шега,
сега щастлива съм, че сбъдна ми мечтите,
и от сърце ти аз благодаря.
Мисли за мен сега каквото искаш,
едно те моля - всичко забрави,
във теб се влюбих, силно те обичах,
но на шега... наяве - не, прости...

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??