Mar 2, 2008, 6:56 PM

На шега 

  Poetry » Love
623 0 5
Копнеех силно... само да те гушна,
да ме целунеш... просто, ей така,
небрежно просто тъй да ме погалиш,
и молех се да сбъдна таз мечта...
Поисках на шега да ме обичаш,
то, всичко беше просто на шега,
сега щастлива съм, че сбъдна ми мечтите,
и от сърце ти аз благодаря.
Мисли за мен сега каквото искаш,
едно те моля - всичко забрави,
във теб се влюбих, силно те обичах,
но на шега... наяве - не, прости...

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??