31.07.2011 г., 14:13 ч.

На ски през лятото 

  Поезия » За деца
698 0 13

Знам, че ски се карат

зиме в планината,

сняг като натрупа.

Но сега е лято

и сме на морето!

В август няма зима,

пък ми каза тате,

ски и тук че има...

Ски ли? Май послъгва.

Но в далечината,

ето че се плъзга

някой по водата.

Истина е значи!

Тате казва вярно –

лете на морето

водни ски се карат.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??