19.11.2008 г., 8:47 ч.

На сляпо 

  Поезия » Любовна
558 0 0
Ако поиграем с теб на сляпо
и със затворени очи,
ще открием, че играта ни на сляпо
е по-красива щом лишена е
от страхливите очи.
Превръзка черна на очите
може да реши проблеми двеста и един,
тя срама ще зачертае по-добре
дори и от цигарения дим.
Докосване на сляпо
по най-нежните места,
едва ли не влюбване на сляпо,
тих и чувствен допир на слепите тела...
Ще играем с теб на сляпо,
няма да се гледаме очи в очи
и ще се смеем влюбено когато
всеки друг около нас тъжи.
Игра или пък питане на сляпо -
питане дали ще се повтори всичко
и с отворени очи.
Ще получа ли отговор по-тежък,
скъп от злато.
Питам те, а ти кажи!

© Димитринка Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??