4.09.2007 г., 9:16 ч.

На старата уличка, само с една думичка.. 

  Поезия
592 0 0
 

На старата уличка, само с една думичка..



Прехапвам устни,

безжалостно стискам очи,

спомени нахлуват - тихо и силно боли...


Закривам лицето си,

срам ли е, не знам,

но ето, ти се появяваш там,

по-истински, по-добър от всички досега...


А аз вървя... напред и сама.

Казах ти сбогом толкова пъти,

как не се спрях...?!


Вървя и не спирам,

вървя, но бавно умирам.

Знам, че ти остана там, отзад,

в старата уличка, без никаква думичка...


Сега, когато отпивам болката,

когато докосвам мрака вместо теб,

когато искам да те върна и просто...

просто да те прегърна...

Ти изчезваш, в някаква далечна уличка,

не чувам нито думичка...


И боли, и кърви сърцето отвътре,

безмилостна скръб обвзема душата ми.

Знам, че сега си сам, недоразбран,

знам, че тъжиш, но не искам и да мълчиш...!


Продължавам да искам, да чакам, да се моля...

Да, аз вярвам, че някой ден ще се срещнем на същата

стара уличка и само с една думичка ще си върнем... радостта!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??