Измина месец и два, и три,
така бързо изминаха - като миг,
но болката в нас все така гори
заради теб, приятелю добри!
И всяка нощ аз си казвам:
това е само една лъжа,
но след секунда осъзнавам,
че е истина... И след това, самотен, пак тъжа...
------------------------------------------------------
Посветено на Стоян Атанасов Стоянов!
На 5 Август се навършват 3 месеца от смъртта му -
3 месеца изпълнени с много болка и тъга,
3 месеца, които минаха като един миг....
© Илия Кузев Всички права запазени