Aug 4, 2009, 10:59 AM

На Стоян 

  Poetry » Other
596 0 7

Измина месец и два, и три,
така бързо изминаха - като миг,
но болката в нас все така гори
заради теб, приятелю добри!

И всяка нощ аз си казвам:
това е само една лъжа,
но след секунда осъзнавам,
че е истина... И след това, самотен, пак тъжа...
------------------------------------------------------

Посветено на Стоян Атанасов Стоянов!

На 5 Август се навършват 3 месеца от смъртта му -

3 месеца изпълнени с много болка и тъга,

3 месеца, които минаха като един миг....

 

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??