30.01.2017 г., 0:11 ч.

На студено 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Свободен стих
622 0 5

Разходи сянката си
по шевовете на зимата.
Направи снежен ангел
от чувствата си.

 

И дай му
лист хартия.
Прати го
при мен.

 

Най-лесно
се пише,
когато е студено...
... в душата.

© Isaiah Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??