6.02.2019 г., 9:33 ч.

На Св.Русев 

  Поезия » Философска
245 0 0

 

Егото е твоята присъда,

Завист към избраник и апломб.

Пътят ти към храма е потребност,

крачиш най-висок в тълпа от гноми.

Призива за праведност ще плащаш.

Ще те възхваляват с обстрел.

Разпни го, предателства от верни,

щом вървиш към истинската цел.

Идва ден за истината древна,

всеки по един ще се смири.

Всъщност, вярата е дарба земна.

И оставя в небето светлинки.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??