23.08.2009 г., 23:04 ч.

На Т... 

  Поезия » Любовна
644 0 2

Допуснах те близо до сърцето си.

Поканих те дори в моя дом.

Пред теб разголих се, разкрих лицето си.

А ти дойде и си отиде... мълчешком!

 

"До после" само каза и си тръгна,

и "сбогом" да си взема не успях...

Тъй дълго чаках да се върнеш...

След часове всичко проумях.

 

Поне ръката ти да бях усетила...

Да те погледна за последен път...

Да те изпратя със усмивка весела

и да ти пожелая "прав ти път".

 

Раздяла ли е? Или що? Не зная!

Така по-лесно ще го преживея.

Това било на тази връзка краят!

Аз да се сбогувам... не умея!

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не тъжи,Катя,може би е за добро!!!Пожелавам ти при теб много скоро да дойде истинската любов!!!Успех приятелко и не унивай,усмихни се и срещни утрото с надежда!!!
  • Много интересно! Аз също не умея да се сбогувам... Поздрави!!!
Предложения
: ??:??