11.11.2007 г., 10:46 ч.

На теб 

  Поезия » Бели стихове
859 0 14

Не бих могла да бъда твоето вчера,

няма да съм твоето днес,

не ще бъда твоето утре.

Аз съм  Вечната.

С време Тя не се мери !

 

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??