10.08.2008 г., 22:23 ч.

на теб 

  Поезия » Любовна
713 0 0

Защо си тръгна тъй от мен?

Нима направих грешка аз?

Дали си струва да бъдеш до мен...

Дори нямам право на глас...

 

Дори през вятър и бури

ще видиш колко грешиш,

мислиш, че моя живот ще погубиш,

а не знаеш, че повече никога няма да можеш да спиш.

 

Само аз ли трябва да страдам?

Сигурно си мислиш, че ме лъжеш сега?

Нима дори в любовта си трябва да падам,

за да узнаеш колко съм силна така!

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??