18.12.2007 г., 10:54 ч.

На Теб 

  Поезия » Любовна
771 0 7

 

                         На Теб

Очите, които татуирах

на сърцето си,

са най-топлите очи.

Там, където ме галиха

ръцете ти,

останаха белези,

които още горят.

Устните, с които

докосваше моите,

изписаха името,

което повтарям.

А косъмчетата на

гърдите ти

оплетоха душата ми

завинаги!

И никоя ножица

няма да ни раздели!

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??