27.11.2007 г., 9:16 ч.

На теб, песенно 

  Поезия » Любовна
685 0 20
Ти, идваш в съня ми и само там
разбиваш сърцето ми - счупен бокал!
Ти, пиеш на глътки, ритуално
със вкус на думи, ангели литнали!

Ти, единствено, незаменимо,
пристигаш дивно, непредвидимо!
Писма пишеш, целуваш ги страстно
и се целиш в мен, ненахалостно!

Ти, за мен ли твориш с огнен замах,
и досътворяваш в трепетен такт!?
А как  ме рисуваш- горда феерия
с извънземната си материя.

Прииждай с картинна младост в час,
когато пак над мен ще имаш власт!
Отчаяно рисуваш ме в червено,
кипи кръвта във мене, тъй вълшебно!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??