9.06.2008 г., 6:16 ч.

На тези, които ме създадоха... 

  Поезия
800 0 7
Омръзна ми да нося глупостта ти!
И нямам право, всъщност, да я нося...
Но някой ден, преборя ли честта си,
за тебе милост в себе си ще прося.

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??