Jun 9, 2008, 6:16 AM

На тези, които ме създадоха... 

  Poetry
799 0 7
Омръзна ми да нося глупостта ти!
И нямам право, всъщност, да я нося...
Но някой ден, преборя ли честта си,
за тебе милост в себе си ще прося.

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??