24.07.2009 г., 17:01 ч.

...(на тихо) 

  Поезия » Любовна
852 0 19

Стигам...

чак до себе си стигам

на пръсти -

 

щом към тебе

протегна ръце

и се видя в очите ти

нежни,

 

 ... а смехът ти -

игриво дете -

ме опипва със пръсти

небрежно...

 

  

Стигам  думите палави -

тръпки

ме докосват в нощта

безметежно -

 

щом закрача към теб,

чувам стъпки

и усмихвам се -

просто и нежно.

 

Ненаситна съм.

Искам те още.

Ще ми стигнеш ли днес

или вчера...

 

ще ми стигнеш ли утре...

и още...

аз те стигнах -

днес себе си меря...

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??