19.10.2004 г., 0:30 ч.

На Тина 

  Поезия
1708 0 1

На Тина

Стари спомени се връщат,
припомням си прекрасен ден,
едно момиче ме прегръща
и оставам запленен.

Миговете споделени,
в горещи сълзи се превръщат,
а те самите невъзпрени,
очите ми в море обръщат.

Мъката ми надделява,
над тези спомени красиви,
но надеждата остава,
че отново ще се видим.

Даниел Герджиков
15.04.2003
Стара Загора

© Даниел Герджиков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??