12.09.2015 г., 22:08 ч.

На тръни 

  Поезия
544 0 0

тръните в очите 
все някога ще цъфнат
ще изчезнат също
сезоните
настроенията
цветовете на кожата
ще бъде лесно
лесно да се каже
че трудното предстои

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??