12 сент. 2015 г., 22:08

На тръни 

  Поэзия
543 0 0

тръните в очите 
все някога ще цъфнат
ще изчезнат също
сезоните
настроенията
цветовете на кожата
ще бъде лесно
лесно да се каже
че трудното предстои

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??