10.06.2008 г., 8:47 ч.

На Вал 

  Поезия » Хумористична
946 0 7

Ти намери ме във чата

и обърка ми душата!

Най-нахално, без да питаш,

много бързо взе да пипаш!

Но накрая от играчка,

стана то играчка-плачка!

Нашта микробиология,

изкофти цялата история.

И сега стоя си у дома

с тръпнеща от страх душа,

чакам бурята да спре,

за да ме води на море

един страхотен мъж -

но с душата на дете!

Лекар вещ си ти, който лично

провери и лечението назначи:

диагнозата е сложна, диагнозата е много сложна -

Любовта е невъзможна!

 

10.06.2006

© Силфида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??