Моето мъжко момиче,
опора на двете момчета,
рефер на техния спор,
на мама подкрепа в живота.
Вчера задачи им решава,
днес на стадиона в студа,
утре сълзите сърдечни, тя
ще бърше от мъжките сини очи.
Това е моето мило момиче,
което по мъжки се бори
на обекта с колеги сърдити,
които чакат тя да реши.
Обичам те, мое момиче,
гордостта на мама си ти,
радостта в моя живот,
надежда за хубави дни!
© Елена Всички права запазени