30.05.2013 г., 18:20 ч.

На Венера 

  Поезия » Хумористична
455 0 3

 

     Записват желаещи за Марс,

     все едно за плажа на Бургас -

     аз за Марс не съм, искам

                                     на Венера

     и теб ще те запиша -

     там има атмосфера,

     която може да се диша!

 

     Там е топло, ще си по

                                       монокини,

      а пък аз по бермуди -

      ще си живеем като на кино -

      ще гоним красиви пеперуди

      и ще се любим  като луди!

 

      Любовта ще ни бъде занаят

      в този чудно светъл свят!

 

      Хайде на Венера

                                след вечеря!

 

 

 

    

     

    

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??