20.07.2008 г., 13:28 ч.

На Вл. Висоцки 

  Поезия
760 0 18

Звук от китара...

И по хълма се втурват коне -

към звездите.

Пулсиращо и солено е.

Въздухът е море.

Къде си?

Пистолетен изстрел е споменът

от прозорците на "Большая каретная".

Разстреляно е спокойствието.

Денят е мъртъв.

Съзираш ли ни от планината,

където никой не е бил...

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??