Jul 20, 2008, 1:28 PM

На Вл. Висоцки 

  Poetry
780 0 18

Звук от китара...

И по хълма се втурват коне -

към звездите.

Пулсиращо и солено е.

Въздухът е море.

Къде си?

Пистолетен изстрел е споменът

от прозорците на "Большая каретная".

Разстреляно е спокойствието.

Денят е мъртъв.

Съзираш ли ни от планината,

където никой не е бил...

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??