24.11.2018 г., 10:04 ч.

На внучката ми Сара 

  Поезия » Философска
478 1 0

НА ВНУЧКАТА МИ САРА

 

Днес внучката ми има празник,
осемндесети рожден ден,
за всички празникът е важен
и  всички смятат като мен!

 

О, тя сега в живота встъпва
и влиза смело във света,
във бъдещего си настъпва,
аз този миг ще почета!

 

Тя след конкурса е студентка,
очаквам в прав път да върви!
Да има хубави оценки,
и със щастие да ни дари!

 

Дано да има твърда воля,
да гони своите мечти...
За здравето ще се моля
и за щастливите и дни!

 

Аз знам живота не е лесен
и в него има подлеци,
на никого не е поднесен!
Това да са и обици!

 

От този празник вододелен,
ще срещне истински света,
с червен килим  не е постеленово,
а със човешка суета.


  11.09.2011г. Драгойнаво

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??