31.10.2005 г., 23:48 ч.

На вън вали 

  Поезия
3162 0 6
На вън вали, а тъй ми е студено
очите ми се пълнят със сълзи.
Вървя по улиците заснежени,
а в моите мечти си само ти.

На вън вали, а тъй ми е студено.
Върни се! Моля те, ела...
С една прегръдка ти ще стоплиш в мен
и най-студената искра.

На вън вали.
Аз зная ... няма да се върнеш ти.

© Биктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??