11.07.2008 г., 22:52 ч.

На ъгъла не чака любовта 

  Поезия » Любовна
685 0 2

На ъгъла не чака вече любовта ми
и последната прашинка разпилях.
Времето зад мен е вече спряло,
а нявга чаках твоя зов.

Пътищата ни все пресичат се,
от мен да се откажеш не успя.
А времето пред мен е тъй прекрасно,
да се върна не можах.

Не те желая!
Не те сънувам!
А някога за мене бе един,
с треперещи ръце докосвах твойто тяло,
гаснех за любовта ти ден след ден.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??