27.03.2008 г., 8:25 ч.

Наброска и амброзия 

  Поезия » Философска
875 0 15
Нека огънят ти гори по-бавно...
Не догаряй...
Нека поривът да е сляп, но предан...
Не потушавай...
Нека няма грях непростим...
Не престъпвай...
Нека никога доброволно...
Да си унижаван...
И ще бъдеш Шехерезада...
Приказката продължава...
Жал ми е да проспивам нощта...
Все ще разказвам...
И животът ми се препълва от смисъл...
В нирвана изпадам...
От времето пролетни багри и смях...
Открадвам...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??