25.08.2013 г., 20:32 ч.

Начала 

  Поезия » Философска
351 0 1

Едно начало тъй голямо

пред мене се изтърси!

И почва всичко отначало,

и стига старостта си.

 

Отпреде ме очаква края,

тунел, стени ефирни.

Те може би са път към рая,

начало – по-прозирно.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??