4.01.2020 г., 13:23 ч.

Началникът с пола 

  Поезия » Хумористична
472 0 1

Абе, жено завистлива, 

чак пожълтяла си като слива!

Няма ли за теб една пръчка, 

виж си лицето - бръчка до бръчка!

 

Бръчки от злоба, да знаеш...

И колкото и да се стараеш,

от гримове не ще ти изчезнат,

а ще се превърнат във бездна!

 

Кой те дамгоса да си началник!?

По ти отива да си плювалник!

Всеки те плюе и ти се смее 

и се чуди как край тебе вирее...

 

Ало, жено невежа, 

кой ли ти слуша брътвежа???

Наизустила си малко чуждици 

и ги бълваш зловонно с карфици!

 

На проклетия вониш отдалече!

Вземи изкъпи се, време е вече!

Отмий си злобата със сапун, 

че може да отнесеш някой бастун!

 

Ами мъжа ти как те търпи!?

Сигурно се разтушва с други жени...

То с чума като теб да живее, 

един ден човекът ще полудее...

 

Не проумяваш ли колко си проста???

Що не вземеш да се метнеш от моста!?

Пет пари фасадата ти не струва!!!

Интелигентност с пари не се купува!

 

Автор: Еми Авджиева

© Еми Авджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??