10.10.2015 г., 19:59 ч.

Начало и край 

  Поезия » Друга
304 0 1

 

Защо е казано
от кал, че сме направени;
към кал за да се върнем ли?
Не можем ли да бъдем въглени;

ярко с теб да изгорим?
И в плен на утрото
да тлеем във искри
от вятъра завихрени,
последен танц танцуващи...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??