Oct 10, 2015, 7:59 PM

Начало и край 

  Poetry » Other
281 0 1

 

Защо е казано
от кал, че сме направени;
към кал за да се върнем ли?
Не можем ли да бъдем въглени;

ярко с теб да изгорим?
И в плен на утрото
да тлеем във искри
от вятъра завихрени,
последен танц танцуващи...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??