5.03.2011 г., 18:34 ч.

Начало ли е Краят 

  Поезия » Философска
926 0 2

                                                            

 

Градът е уморен

След дълъг ден

Душата е объркана

Разпъната е между двата Свята

Но Блуден син

Завръща се смирен

Борбата е завършила

Блажен е в топлата прегръдка на Бащата

 

Самотно утрото

Събужда спомени

Разхвърля мислите

Какво ли има горе – в Небесата

Изстива огънят

Сълзите парят

Последно „сБогом”

Тук сме – той пое към Светлината

 

Снегът вали

Затрупва  сивото

Луната се усмихва

А сънените облаци снежинки ронят

Блестят дърветата

Флиртуват с вятъра

Нощта запява

По улиците стъпките на влюбени се гонят

 

 

В памет на баща ми, който ни напусна в деня, отбелязван от църквата като "Завръщане на блудния Син"...

  

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??