Начало ново...
История нова се задава,
в сърцето ми смут всява.
Кога мина времето за нас?
Кога чувам новия глас?
Дали искам да продължа?
Или на теб още нещо дължа?
Може би неща ,които не зная?
Или в свят измислен блуждая?
Нов човек, нова песен,
започва век на нова есен.
Тъпан нейде бие бесен,
гърми ужасно опасен.
Заглъхна. Нов звук се яви.
Духна... с тонове красиви.
Понася се леко по вятъра.
И любовта си във вихъра.
© Грийн Лейди Всички права запазени