Nov 27, 2009, 4:51 PM

Начало ново... 

  Poetry » Love
896 0 0

   Начало ново...

 

 

История нова се задава,

в сърцето ми смут всява.

Кога мина времето за нас?

Кога чувам новия глас?

 

Дали искам да продължа?

Или на теб още нещо дължа?

Може би неща ,които не зная?

Или в свят измислен блуждая?

 

Нов човек, нова песен,

започва век на нова есен.

Тъпан нейде бие бесен,

гърми ужасно опасен.

 

Заглъхна. Нов звук се яви.

Духна... с тонове красиви.

Понася се леко по вятъра.

И любовта си във вихъра.

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??