4.08.2009 г., 11:45 ч.

Началото 

  Поезия » Любовна
607 0 3

Беше нощ гореща.
Телефонът ми стоеше отсрeща.
Изведнъж светна, зазвъня.
Номер непознат беше това...

                     ...

 Беше лято на морето.
 Имах бутилка.
 Хвърлих я във водата,
 вътре с бележка.

                   ...


                                                                       "Бях си на плажа един ден.
                                                                        Загледах се във водата.
                                                                        Останах учуден
                                                                        какво донесе вълната -

                                                                         шише с лист тесен,
                                                                         на който номер беше нанесен.
                                                                         Мисъл ме озари на мига -
                                                                         ще се обадя още сега!"

                      ...


Мина време.
Телефонът ми зазвъня.
Търсиха мене -
ти беше това.

                     ...

Любов красива се роди
между две сърца добри.
Щастливи сега са те
и дано вече така да е!


© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има Happy End много весело произведение .
  • Имаш нужда от подобрение в качеството на поезията си, поне това е мое мнение. Иначе имаш попадения, и то положителни.
  • Ужасно красива история! Ако е истина - нека е вечна, ако не, нека е история утрешна! : )
Предложения
: ??:??