11.01.2008 г., 10:48 ч.

"Началото на края" 

  Поезия » Любовна
499 0 2

Ще поплача още малко... нека да боли.
После ще избърша мокрото лице.
Ще се сбогувам с многото сълзи.
Време е да се усмихна от сърце.

Ще гори онази празнота в мен,
но дали и утре тя ще съществува?
Може би ще бъде слънчев ден,
може на щастлива пак да се преструвам!

Ще се вгледам в старите ни дни,
но какво са те за мен?
Дали след време пак за тях ще ме боли?

Дали ще дойде онзи ден...

 

Онзи ден, в който няма да ридая...
дали в очите ми ще светят пак лъчи?
Днес поставям аз началото на края!
Ще те забравя!... Но дали?

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • едва ли...
  • Всеки край е едно ново начало!Бъди оптимист,мисли само хубави неща и те ще ти се случат!С обич!
Предложения
: ??:??