2.10.2009 г., 10:33 ч.

Начупена нежност 

  Поезия » Любовна
525 0 3

 

 

Има  я,

в мен е стаена.

Начупена нежност,

с години таена.

 

Нещо не стига,

нещо я счупва.

Малко ти даваш

и тя се пречупва.

 

Ръце да протягам

нежно да галя.

Тогава щастлив си,

искаш я, зная.

 

Но нещо не стига,

вечно се счупва.

Нежност щом искаш,

недей я погубва.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??