В тъмни нощи, щом звездите
месецът с очи гори,
аз съм с тебе! Над главите,
като обич, сняг вали!
Хайде де! Ела по-близо!
По врата ме целуни!
Длан пъхни във мойта риза!
Като птиче се сгуши!
Нашата любов ме стапя.
Като огън ме гори.
От звездите сълзи капят.
Над главите сняг вали.
Казваш, е сурова зима
и не можеш да се сгрееш...
Имаш мене! Аз те имам.
Как студено?! Виж, че пея!
В тъмни нощи, щом звездите,
месецът с очи гори,
аз съм с тебе! Над главите,
като обич, сняг вали!
© Красимир Дяков Всички права запазени