Ти си моята муза,
ти си това, което се крие зад мен.
Надежда ли е това? Мечта ли е това?
Сърцето ми се къса когато видя, че те няма,
а това е никога!
Защо ли?
Защото ти си винаги до рамото ми
като светлинка в тъмен тунел,
като ангел на този път мрачен!
Винаги пред това лице,
винаги в това сърце,
изпито и хладно...
Защо ли?
Надежда ли е това?
Мечта ли е това?
© Елена Кирякова Всички права запазени