29 авг. 2008 г., 07:09

Надежда 

  Поэзия » Другая
752 0 1

Ти си моята муза,

ти си това, което се крие зад мен.

Надежда ли е това? Мечта ли е това?

Сърцето ми се къса когато видя, че те няма,

а това е никога!

 Защо ли?

Защото ти си винаги до рамото ми

като светлинка в тъмен тунел,

като ангел на този път мрачен!

Винаги пред това лице,

винаги в това сърце,

изпито и хладно...

Защо ли?

Надежда ли е това?

Мечта ли е това?

 

© Елена Кирякова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??