15.10.2008 г., 20:47 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
469 0 0
Лъч надежда в сърцето ми се впи.
Като стрела прободе ме в гърдите.
Бяла стрела, която бавно изтри
от лицето сенките и сълзите...

Лъч светлина, еднопосочна-
надежда за някакво ново начало.
Вяра, че всичко наново започва,
и черното слива се с бяло...

Пак онази тръпка от вълнение,
пак онези усмивки неволни...
Изгрява надеждата като знамение
и отпивам сладка отрова...


© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??