11.02.2008 г., 21:27 ч.

Надеждата 

  Поезия » Философска
498 0 1

Надеждата...

Какво е тя?

Заблуда или пък измама?

Последна тръгва си от таз' Земя,

и немислимо е, ако я няма.

 

Надеждата,

във болка и тъга;

Надеждата - единствена утеха,

защото всеизвестно е това –

Надеждата крепи човека!!!

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??